I Norge blir et barn diagnostisert med kreft annenhver dag, og hver uke opplever 11 familier at deres nyfødte har hjertefeil. Når et barn får en alvorlig diagnose, påvirker det hele familien. Årets TV-aksjon, som finner sted søndag 20. oktober, støtter Barnekreftforeningen. Midlene fra aksjonen vil bidra til å etablere familiehus ved universitetssykehusene i Tromsø, Bergen, Trondheim og Oslo. Disse familiehusene vil tillate at familier kan holde sammen under vanskelige omstendigheter, finne fred og leve et så normalt liv som mulig under sykdomsperioden.

En tradisjon av støtte

Nordreisa kommune har en lang tradisjon for å støtte TV-aksjonen. I fjor bidro kommunen også med kr 10.000,- til Redd Barnas aksjon. 

Formannskapets vedtak

Under møtet i formannskapet den 6. juni 2024, ble det enstemmig vedtatt at Nordreisa kommune vil donere kr 10.000,- til TV-aksjonen 2024 til fordel for Barnekreftforeningen.

Vi er stolte av å kunne bidra til denne viktige saken og håper vårt bidrag vil gjøre en forskjell i livene til de berørte familiene. For mer informasjon om TV-aksjonen og hvordan du kan bidra, besøk tvaksjonen.no.

 

Vi oppfordrer alle i Nordreisa og omegn til å gi støtte, enten ved donasjoner, frivillighet eller ved å spre ordet om Barnekreftforeningens viktige arbeid.