Troms Røde Kors arrangerer to sommerferieopphold på Haraldvollen Røde Kors senter i Målselv 24. juni - 28. juni 2024 og 13. august – 17. august.

Det er det offentlige hjelpeapparatet som er påmelder og du finner lenke til vårt elektroniske påmeldingsskjema under. Når du som påmelder har sendt en søknad på vegne av en familie, vil du motta en bekreftelsesmail fra oss, hvor du får mer informasjon om prosessen videre. Vedlagt følger invitasjon.

NB! Når det gjelder spørsmål i påmeldingen om felles transport er dette basert ut fra en nasjonal påmeldingsmodell, hvor Troms Røde Kors ikke dekker eller setter opp slik felles transport. Transport må dekkes av påmelder, evt. av familien selv.

 

Elektronisk søknadsskjema må benyttes:

https://www.rodekors.no/tilbudene/ferie-for-alle/

 

Vi håper at mange familier ønsker familieopphold sammen med oss og våre frivillige!

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker ytterligere informasjon eller har spørsmål.

 

NB! Søknadsfrist for begge sommeroppholdene på Haraldvollen Røde Kors senter er satt til 27. mai 2024. Vi oppfordrer alle til å være tidlig ute med søknad.

Det er mulig å søke inn en familie på begge oppholdene hvis de er tilgjengelig for tilbud uansett tidsperiode. Har de en prioritering på ett av oppholdene som passer aller best, så må dette rettes i epost til undertegnede. Det er ingen kommentarfelt i søknadsskjemaet for dette.